Predsjednici Republike Srpske uručena nagrada “Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja” za 2018. godinu

14/12/2018

Pred­sje­dnici Re­pu­bli­ke Srpske Že­ljki Cvi­ja­no­vić uručena je večeras u Banjaluci nagrada “Ličnost go­di­ne in memoriam Željko Ko­pa­nja” za 2018. go­di­nu, na manifestaciji “Nezavisnih novina”.

Predsjednica Republike Srpske izjavila je da je ova nagrada veliko priznanje za mnoge aktivnosti koje je realizovala na čelu Vlade Srpske, uključujući i završnicu 2018. godine.

“Ova godina je bila ključna i pokazala je da je Republika Srpska uveliko izašla iz krize, da može da se razvija, da ima stabilan budžet i ispunjava svoje obaveze, te da su neki problemi koji su je pratili godinama ostavljeni iza nas”, rekla je predsjednica Cvijanović novinarima u Banjaluci nakon dodjele priznanja.

Predsjednica Srpske je zahvalila “Nezavisnim novinama” na priznanju jer su prepoznali takvu aktivnost, ali i socijalnim partnerima koji su pomogli da dođe do ovog priznanja i ljudima koji su radili sa njom u Vladi.

“To je mukotrpan posao koji podrazumijeva da se na njemu provodi mnogo vremena, da se radi do kasno. Ovome su doprinijeli moji najbliži saradnici koji su uz mene niz godina, koji rade teške i odgovorne poslove i porodica koja mora dati doprinos teškom i izazovnom angažmanu, posebno za ženu”, rekla je predsjednica Republike.

Predsjednica Srpske smatra da se ovim priznanjem na neki način ispravlja i nepravda koju je često osjećala. “Kao javna ličnost naviknete se da budete stalno na udaru, ali to nije uvijek jednostavno”, rekla je predsjednica Cvijanović.
Predsjednica Republike je “Nezavisnim novinama” poželjela mnogo uspjeha u narednoj godini, kao i svim medijima, ali i građanima.

“Želim im stabilnu i mirnu Republiku Srpsku. Sigurna sam da će ona takva biti i da ćemo svi zajedno raditi da nam bude jača. Ovo je, na neki način, podsticaj da i dalje istrajavamo na tom planu”, naglasila je predsjednica Cvijanović.