Predsjednica Republike Srpske predsjedavala prvom sjednicom Organizacionog odbora Izbora deset najboljih sportista Republike Srpske

30/11/2018

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović predsjedavala je danas prvom sjednicom Organizacionog odbora Izbora deset najboljih sportista Republike Srpske, koji po 64. put organizuje „Glas Srpske“.

Predsjednica Cvijanović se zahvalila organizatoru na ukazanom povjerenju, kao i na trudu koji „Glas Srpske“ u kontinuitetu ulaže u očuvanju ove značajne manifestacije.

Predsjednica Republike je izrazila uvjerenost da će i ove godine, kao i prethodnih, organizacija biti na visokom nivou, kako i priliči jednoj od najvažnijih sportskih manifestacija u Republici Srpskoj.

Pored izbora najboljih sportista Republike Srpske, predviđene su brojne nagrade, među kojima je i deset stipendija za najtalentovanije sportiste, te jednog sportistu za invaliditetom, koje će obezbijediti Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport.

Datum održavanja manifestacije je 21. decembar 2018. godine, a na čelu žirija ovogodišnjeg izbora biće proslavljeni srpski odbojkaš Ivan Miljković.