Predsjednica Republike Srpske, povodom Vaskrsa, posjetila djecu hospitalizovanu na Klinici za dječije bolesti Univerzitetskog kliničkog centra

28/04/2019

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom Vaskrsa, posjetila je danas djecu hospitalizovanu na Klinici za dječije bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci , čestitala im Vaskrs, uručila poklone i poželjela brzo ozdravljenje.

Predsjednica Cvijanović je rekla da je ovo mali znak pažnje prema djeci, koja zbog zdravstvenog stanja nisu mogla da odu kući, kao i prema njihovim roditeljima.
Predsjednica Republike je istakla da je i ranije dolazila u posjete na UKC, ali i u Dom za nezbrinutu djecu “Rada Vranješević”, te ukazala da postoji potreba i želja da im se pokaže pažnja i daju pokloni.

“Trudili smo se da ulažemo i ovdje pravimo jedan bolji ambijent, ali je u suštini uvijek najvažnije da budemo humani, da pokažemo da vodimo računa o našim stanovnicima, posebno djeci”, rekla je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike Srpske je istakla da je današnja posjeta mali znak pažnje, te da im se uz darovane poklone pomogne da prevaziđu to što na ovaj dan nisu sa svojim porodicama.

“Svima želim brzo ozdravljenje, a svim našim građanima koji slave i proslavljaju ovaj veliki praznik želim da čestitam Vaskrs uz pozdrav `Hristos vaskrse`”, rekla je predsjednica Srpske.

Predsjednica Republike je poželjela da se zajedničkim radom gradi Republika Srpska.