Predsjednica Republike Srpske posjetila Dom zdravlja Ribnik i novoizgrađeni Vrtić “Srbija”

09/04/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je danas novoizgrađeni Vrtić “Srbija” u Donjoj Previji, u opštini Ribnik, te istakla da nema većeg zadovoljstva od podrške ovakvim sjajnim projektima.

Predsjednica Cvijanović je naglasila da je posebno raduje to što je ovo mjesto osmišljeno kao kompleks koji se sastoji od više sadržaja, više cjelina – vrtić, škola i stanovi za vaspitače i omladinski dom.

“Na taj način pokušavamo da, koncentrišući određene stvari, omogućimo uslove za bolji život i jednostavniji za roditelje. Sjajna stvar je što je u planu opštine da se ovdje gradi i zgrada za mlade bračne parove, za šta će opština imati podršku Republike”, rekla je predsjednica Republike.

Predsjednica Cvijanović je dodala da svi ovi sadržaji zajedno daju novu dimenziju Ribniku i da je sigurna da će ovdje napraviti perspektivno mjesto na zadovoljstvo svih ljudi koji tu žive.

Predsjednica Republike Srpske je naglasila da su brojni realizovani projekti na području opštine Ribnik plod odlične saradnje ove lokalne zajednice sa republičkim institucijama.

Predsjednica Republike Srpske prethodno je danas posjetila i Dom zdravlja Ribnik.