Predsjednica Republike Srpske razgovarala sa rukovodstvom opštine Krupa na Uni

23/09/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas sa rukovodstvom opštine Krupa na Uni.

Predsjednica Republike izjavila je da je sa opštinskim rukovodstvom Krupe na Uni dogovoreno rješavanje prioritetnih pitanja, kao što je snabdijevanje vodom stanovništva.

“Ono što će biti prioritetno rađeno i gdje će doći podrška je izgradnja jedne faze vodovoda za šire područje što je veoma bitno za poljoprivredne proizvođače kojih u ovoj opštini ima dosta”, rekla je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike je dodala da je drugi projekat za šta će doći intervencija iz Kabineta predsjednika Republike izgradnja igrališta i sportskog terena u Hašanima.

“Time želimo da pokažemo svoj doprinos razvoju lokalne zajednice. Želimo da imaju mjesta za okupljanja i za manifestacije”, objasnila je predsjednica Republike.

Predsjednica Cvijanović je istakla da u opštini Krupa na Uni postoji potreba da se radi na sanaciji lokalnih puteva kao i jednog regionalnog, za koji će inicijativa ići prema preduzeću “Putevi Republike Srpske”.

Prema riječima predsjednice Republike Srpske, važna je opredijeljenost lokalnih i republičkih institucija da se jača međusobna saradnja jer se na taj način može ostvariti sve ono što je građanima potrebno.

Predsjednica Srpske je naglasila da ova lokalna zajednica ima značajan potencijal, te da je na republičkim i lokalnim institucijama da zajedničkim angažmanom urade sve da bi se poboljšao život građana.

“Mislim da će kroz jače veze republičkih i lokalnih institucija biti vidljivo poboljšanje u kvalitetu života građana. Mnogo toga ovdje planiramo raditi”, ocijenila je predsjednica Cvijanović.