Predsjednica Republike Srpske prisustvovala obilježavanju krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Svetog Arhangela Mihaila

21/11/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je danas u Banjaluci povodom obilježavanja krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Svetog Arhangela Mihaila, polaganju vijenaca na Centralno spomen-obilježje nastradalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Predsjednica Republike Srpske zahvalila je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova za godine predanog rada na očuvanju i zaštiti Republike Srpske, njenog ustavnog poretka, ali i zaštiti svih građana i njihove imovine.

Čestitajući krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova – Svetog arhangela Mihaila, predsjednica Cvijanović je istakla da stabilnost Republike Srpske u velikoj mjeri zavisi upravo od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

“Naša opšta bezbjednost zavisi upravo od spremnosti naše policije. Iz tog razloga smo čitav niz godina radili na unapređenju materijalnog statusa, ali isto tako i osposobljenosti pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova”, rekla je predsjednica Srpske.

Predsjednica Republike  je naglasila da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, ti od kojih zavisi mir i red, te sve ono što je važno da bi Republika Srpska mogla da gradi ekonomski bolju budućnost i da zadrži političku stabilnost.

“Svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova želim mirnu i stabilnu Republiku Srpsku, uspješan rad u budućnosti i svijest o tome da nam je najvažnija upravo Republika Srpska”, poručila je predsjednica Republike Srpske.