Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku povodom krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Svetog Arhangela Mihaila

20/11/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom krsne slave  Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Svetog Arhangela Mihaila, uputila je čestitku ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima MUP-a.

„U ime građana Republike Srpske i u svoje ime,  Vama i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, upućujem iskrene čestitke povodom krsne slave – Svetog Arhangela Mihaila.

Za Republiku Srpsku  je izuzetno važno da ima profesionalnu, odgovornu i modernu policijsku strukturu koja može da odgovori potrebama građana i zajednice, kao i brojnim kompleksnim izazovima današnjice.

Kao neraskidivi i sastavni dio identiteta Republike Srpske, pripadnici policije predstavljaju snažan segment bezbjednosti, stabilnosti i vladavine prava, na ponos i čast građana Republike Srpske.

Obilježavanje krsne slave je prilika da se sa posebnim pijetetom prisjetimo svih stradalih pripadnika policije u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, koji su svoje živote ugradili u temelje Republike Srpske.

U uvjerenju da  ćete i u budućnosti  biti snažni čuvari mira, reda  i  stabilnosti,  još jednom vam čestitam slavu i želim mnogo uspjeha na profesionalnom i ličnom planu“,  navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.