Predsjednica Republike Srpske upriličila prijem za Bojana Derajića, studenta generacije Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci

20/09/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović upriličila  je danas u Palati Republike prijem za Bojana Derajića, studenta generacije Elektrotehničkog fakulteta (ETF) Univerziteta u Banjaluci.

Predsjednica Cvijanović čestitala je Bojanu Derajiću, koji je drugi student u istoriji ETF-a sa svim desetkama u indeksu, na predanosti i izvanrednom uspjehu koji je postigao tokom studija i poželjela mu uspješan nastavak školovanja i usavršavanja.

Predsjednica Cvijanović  je istakla da su mladi i obrazovani ljudi najveći ponos,  bogatstvo i pokretačka snaga Republike Srpske, i u tom smislu izrazila punu podršku Bojanu Derajiću, kao i svim mladim ljudima koji su opredijeljeni da ulažu u svoje znanje i obrazovanje i svoje karijere grade u Republici Srpskoj.

Bojan Derajić zahvalio se predsjednici Cvijanović na prijemu i izraženoj podršci, te izrazio uvjerenje da će u budućnosti svoj radni angažman vezati za matični fakultet i Republiku Srpsku.