Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku vaterpolo reprezentaciji Srbije, svim sportistima koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju i Olimpijskom komitetu Srbije

08/08/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku  vaterpolo reprezentaciji Srbije, svim sportistima koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju i Olimpijskom komitetu Srbije.

„Upućujem iskrene čestitke, u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, zlatnoj vaterpolo reprezentaciji Srbiji na  još jednoj osvojenoj zlatnoj medalji, kao i osvajanje rekordnih devet medalja za Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Osvajanjem ovih odličja dostojanstveno ste predstavili svoju zemlju i učinili ponosnim sve navijače u Republici Srpskoj i Srbiji.

Vjerujem da će vaši rezultati poslužiti kao motivacija mnogim mladim sportistima koji sanjaju o olimpijskoj medalji, ali i da će vama biti podstrek da na narednim takmičenjima potvrdite ovaj uspjeh.

Sa željom da i u vremenu koje je pred nama nastavite da nižete pobjede i ostvarujete vrhunske rezultate, srdačno vas pozdravljam“, navedeno je u čestitki predsjednice Republike Srpske.