Predsjednica Republike Srpske uručila u Doboju ključeve stanova za 16 mladih bračnih parova

25/06/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić uručili su danas u Doboju ključeve stanova za 16 mladih bračnih parova čiju kupovinu sufinansira grad.

Predsjednica Cvijanović je istakla da je ovaj projekat veliki poduhvat lokalnih vlasti u saradnji sa republičkim da se mladima obezbijedi da lakše dođu do svojih stambenih jedinica, te ostanu u svom gradu i Srpskoj.

Predsjednica Republike Srpske je poručila mladim bračnim parovima da ostanu u Srpskoj i tu grade svoju budućnost.

“Sto mladih bračnih parova biće ovdje u prilici da se zbrinu na taj način i počnu svoj život”, rekla je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Srpske je poželjela svim lokalnim zajednicama da se razvijaju kao Doboj, ističući da to treba da bude matrica prepoznata u svim drugim opštinama.

“Doboj ima dobre i kvalitetne programe, kao i mnoge druge opštine, ali stambeno zbrinjavanje mladih parova privlači pažnju i sigurna sam da bismo kroz ovakve projekte širom Srpske zadržali mnogo više mladih u Republici koji će ovdje graditi svoju budućnost”, rekla je predsjednica Cvijanović i poželjela svim parovima ličnu i porodičnu sreću.