Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku povodom 29 godina rada Radio-televizije Republike Srpske

18/04/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom 29 godina postojanja i rada Radio-televizije Republike Srpske, uputila je čestitku rukovodstvu, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima u toj medijskoj kući.

„Televizija Republike Srpske, sa osnovnim zadatkom da informiše i obrazuje, predstavlja instituciju od nacionalnog značaja. Sa bogatim i raznovrsnim programskim sadržajima i profesionalnim izvještavanjem o različitim  temama, Javni servis daje nemjerljiv doprinos afirmaciji Republike Srpske i njenih građana.

Sveobuhvatnim, pravovremenim i tačnim izvještavanjem u vrijeme epidemije izazvane korona virusom, kao i realizacijom nastave na daljinu putem televizijskog prenosa, Televizija Republike Srpske je odgovorila zadatku, pokazala je ozbiljnost, kompetenciju i profesionalizam.

Koristim priliku da izrazim zahvalnost novinarima i medijskim radnicima Televizije Republike Srpske na njihovom požrtvovanom radu u otežanim uslovima, te blagovremenom i vjerodostojnom izvještavanju o svim aspektima zdravstvene krize.

U uvjerenju da ćete uspješno odgovoriti na sve izazove koji se nalaze pred vama, kao i održati dostignuti nivo profesionalizma i korak sa tehnološkim dostignućima, srdačno vas pozdravljam“, navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.