Predsjednica Republike Srpske primila mladu teniserku Teu Kovačević

13/04/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović primila je danas u Palati Republike mladu teniserku Teu Kovačević.

Predsjednica Republike Srpske izjavila je da će institucije pratiti potrebe mlade teniserke iz Gradiške u njenim daljim takmičenjima, te naglasila da je ona ponos Srpske.

Nakon razgovora sa Teom i njenim ocem, predsjednica Cvijanović je istakla da institucije moraju da stoje iza svojih talenata.

“Ponosni smo što u Republici Srpskoj imamo jednu ovakvu djevojčicu, koja je toliko posvećena svim svojim dnevnim obavezama, a uz to uspijeva svakodnevno da trenira, da ulaže napore i da postiže sjajne rezultate. Ona je ponos ne samo Gradiške, nego i cijele Republike Srpske”, rekla je predsjednica Republike.

Predsjednica Republike Srpske je izrazila zadovoljstvo što je imala priliku da ugosti Teu i njenog oca, te da se zahvali za sve dobre rezultate koje Tea postiže, ističući da se za ime ove djevojčice zna nadaleko.

“Raduje me činjenica da neko ko postiže sjajne, vrhunske, rezultate u tenisu, uspijeva da savladava sve svoje obaveze u školi bez bilo kakvih problema”, napomenula je predsjednica Srpske.

Mlada teniserka, koja ostvaruje zapažene rezultate u svijetu, zahvalila se predsjednici Republike Srpske na pomoći i podršci koju joj institucije pružaju u ostvarivanju njenog sna.

Tea Kovačević je dodala da  mnogo trenira, te da je veoma teško uskladiti sve sportske i školske obaveze, kao i da ima malo slobodnog vremena, zbog čega joj znači podrška institucija Srpske.