Predsjednica Republike Srpske posjetila Centar za kulturu i obrazovanje i obišla radove na Gimnaziji “Jovan Dučić” u Doboju

18/02/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je danas u Doboju Centar za kulturu i obrazovanje i obišla radove na Gimnaziji “Jovan Dučić”.

Predsjednica Republike Srpske izrazila je zadovoljstvo što su na području Doboja sanirani svi prioritetni objekti i što se kreće u rekonstrukciju Centra za kulturu i obrazovanje.

Predsjednica Cvijanović rekla je da je epidemija virusa korona pomjerila neke prioritete, što je dovelo do kašnjenja sa radovima u Centru, ali da je danas razgovarala sa gradonačelnikom Borisom Jerinićem i da će to ubrzano biti realizovano.

Predsjednica Republike izjavila je kako je zadovoljna rezultatima zajedničkih poduhvata sa lokalnom upravom na projektima uređenja. 

“Ovdje je veliki zahvat i srećna sam što ćemo u skorije vrijeme imati završen projekat”, izjavila je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike Srpske rekla je da radovi koji se odnose na uređenje objekta, u kojima su smještene Gimnazija i Osnovna škole “Dositej Obradović”, premašuju milion KM.

Predsjednica Srpske ocijenila je da je lako realizovati projekte kada gradonačelnik i lokalna uprava znaju svoj posao, delegiraju probleme građana, znaju kome da se obrate za njihovo rješavanje i da uvežu svoje raspoložive resurse sa republičkim.