Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku povodom 54 godine rada Radija Republike Srpske

02/02/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku direktoru Radija Republike Srpske Draganu Pajiću, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima povodom 54 godine postojanja i rada ove medijske kuće.

„Objektivnim i raznovrsnim informativnim i edukativnim programom, te profesionalnim i stručnim  odnosom prema novinarskoj profesiji,  Radio Republike Srpske uspio je da zadrži svoj prepoznatljiv identitet.

Pravovremene i provjerene informacije o političkim, društvenim,  kulturnim  i sportskim događajima radijskog javnog servisa, od nemjerljivog su značaja za društvo u cjelini.

Uloga novinara i drugih medijskih radnika naročito je korisna u vrijeme trenutne krize prouzrokovane pandemijom korona virusa,  jer je pristup brzim, ključnim i pouzdanim informacijama, važniji nego inače. 

Uz želju da ostanete istrajni u obavljanju vašeg cijenjenog, ali i izazovnog posla, te nastavite sa uspješnim radom uz nove generacije slušalaca, još jednom vam čestitam 54. godišnjicu“, navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.