Predsjednica Republike Srpske prisustvovala večernjem bogosluženju u Sabornom hramu Hrista Spasitelja

06/01/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je večernjem bogosluženju u Sabornom hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci.

Predsjednica Republike Srpske čestitala je Badnje veče i božićne praznike svima koji ih proslavljaju, uz želju da Srpska ovaj praznik, ali i Dan Republike i sve naredne praznike dočeka u mnogo boljoj atmosferi nego protekle godine.

Predsjednica Cvijanović je istakla da se Republika Srpska u 2020. godini borila sa pandemijom virusa korona, ali da je uspjela izaći na kraj sa tim problemima.

“Očekujem da ćemo i ove godine uložiti sve napore da savladamo tu veliku pošast, ali isto tako da vodimo računa i o privredi”, rekla je predsjednica Republike.

Predsjednica Republike Srpske je istakla da je sigurna da će Vlada Srpske nastaviti sa svojim intervencijama kada je u pitanju podrška privredi i da treba vjerovati u ono što rade institucije, kako bi svi zajedno prebrodili krizu.

“Srećna sam jer pandemija nije umanjila uticaj praznika i praznovanja, te građanima mogu samo poželjeti porodičnu, profesionalnu i svaku drugu sreću”, rekla je predsjednica Republike.