Predsjednica Republike Srpske otvorila “Kuću Lijevča i Potkozarja”

09/11/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i gradonačelnik Zoran Adžić danas su u Gradišci otvorili “Kuću Lijevča i Potkozarja”, u kojoj građani mogu da kupe domaće proizvode sa ovog područja.

Predsjednica Cvijanović je rekla da projekat “Kuća Lijevča i Potkozarja” predstavlja odličnu inicijativu koja je postala prepoznatljiva u cijeloj Republici Srpskoj.

“Ovo je dokazani način promocije naših proizvoda i prilika da se istakne značaj onoga što rade naši poljoprivrednici, privrednici i turistički djelatnici”, naglasila je predsjednica Republike.

Predsjednica Republike Srpske je navela da predstavnici lokalnih i republičkih organa vlasti moraju biti na usluzi poljoprivrednim proizvođačima kada je riječ o brendiranju i sertifikovanju njihovih proizvoda.

Predsjednica Cvijanović je istakla da je u Gradišci u veoma kratkom periodu realizovan veliki broj projekata iz oblasti infrastrukture, trajnog zbrinjavanja ljudi iz kolektivnih centara, ali i veliki broj inicijativa među kojima je i “Kuća Lijevča i Potkozarja”.