Predsjednica Republike Srpske prisustvovala početku izgradnje vodovodne mreže u Verićima

08/11/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić prisustvovali su danas početku izgradnje vodovodne mreže u Verićima za naselja Gajići, Radulji, Popovići i Stojnići koji će obezbijediti normalno vodosnabdijevanje u tim mjestima.

Predsjednica Srpske rekla je da je riječ o realizovanju važnog projekta za mještane, te da je cilj da se na cijelom području Banjaluke stvore bolji uslovi za bolji život.

“Širom Banjaluke, uz podršku Vlade Srpske, rade se ovakvi projekti i važno je da se predano radi u svakom dijelu grada da bi se obezbijedile potrebe stanovnika. Potreba ovog kraja je redovno vodosnabdijevanje, a ovdje će biti još stvari koje će se raditi u budućnosti”, poručila je predsjednica Republike.

Predsjednica Republike Srpske rekla je da na tom planu misli i na putnu infrastrukturu.

“Gradska uprava i Vlada rade zajedno i sve što bude potrebno našim ljudima širom Srpske, pa i ovdje u Verićima, mi ćemo uraditi”, poručila je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić su u okviru posjete Verićima obišli uspješno poljoprivredno gazdinstvo Vinke Savić i rekli da tamošnji ljudi imaju dobre i pozitivne inicijative.

“Udruženje žena `Verićanke` su uvijek pune energije, optimizma i inicijativa. One su motor nekog društvenog života ovdje”, rekla je predsjednica Cvijanović i dodala da imanje Vinke Savić u pogledu podrške nadležnih institucija može da posluži kao primjer uspješne saradnje sa resornim ministarstvom.