Predsjednica Republike Srpske svečano otvorila vrtić i školsku fiskulturnu salu u naselju Patkovača

04/11/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, zajedno sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem, svečano je otvorila vrtić i školsku fiskulturnu salu u naselju Patkovača koji su izgrađeni zajedničkim sredstvima vlada Srbije i Srpske i bijeljinske Gradske uprave.

“Republika Srpska iz godine u godinu, uprkos svim izazovima i nedaćama, uspijeva da napravi što je naumila i na dobrom smo putu da ostvarimo što smo zacrtali – bolji život, da smo organizovani, jaki i povezani kako treba”, rekla je predsjednica Cvijanović na svečanosti.

Predsjednica Republike je istakla da Srpska ima snagu i da će nastaviti da je pokazuje radeći zajedno i okupljajući se oko dobrih ideja i projekata za uvijek isti cilj, za jaku Republiku Srpsku.

“Ovi projekti u Bijeljini su kruna dobre saradnje i podrške republičkih institucija, a dobri projekti dođu kada udružimo snage, za bolje uslove života građana”, rekla je predsjednica Cvijanović.

Navodeći da je ponosna na svaki realizovan projekat u koji se ulaže mnogo napora, sredstava i predanog rada, predsjednica Republike je naglasila da se sve zacrtano u Srpskoj i realizuje.

“Namjeravamo predano da radimo i gradimo svaki grad, opštinu i selo u Srpskoj, sve što smo obećali izvršili smo i sve što danas obećamo izgradićemo, za bolji život naših porodica”, poručila je predsjednica Republike Srpske.

Predsjednica Cvijanović je tokom nedavne posjete školi u Patkovači obećala izgradnju vrtića u ovom naselju, što je i realizovano, a sredstva su obezbijeđena iz budžeta Predsjednika Republike 200.000 KM i Grada Bijeljina 50.000 KM.