Predsjednica Republike Srpske obišla radove na izgradnji nove ambulante u mjesnoj zajednici Jošavka

03/11/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je danas u čelinačkoj mjesnoj zajednici Jošavka lokaciju na kojoj se gradi ambulanta čija će izgradnja koštati 300.000 KM, od čega je 20.000 KM obezbijeđeno iz Kabineta predsjednika Srpske.

Predsjednica Cvijanović je istakla da je od izuzetnog značaja što se i u mjesnim zajednicama mogu realizovati važni projekti.

“Zadovoljna sam zato što to pokazuje našu sposobnost da radimo važne stvari, ali je ovo uvijek i znak dobre saradnje lokalnih i republičkih vlasti”, rekla je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike je ocijenila da bez saradnje lokalnih i republičkih vlasti nije moguće realizovati važne projekte.

“Niz projekata na području Čelinca je realizovano u proteklih nekoliko godina. Namjera je da to nastavimo da radimo bilo da je riječ o projektima koji se odnose na putnu i komunalnu infrastrukturu, izgradnju školskih objekata, ali i kada je riječ o zdravstvenom sektoru”, dodala je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Srpske kaže da će stanovnici Jošavke sada dobiti kvalitetnu zdravstvenu uslugu bez odlaska u sjedište ili van opštine.

“Naša namjera je da životne uslove učinimo boljim bez obzira gdje ko živi i pokušati izaći u susret svim potrebama koje dolaze od lokalnih vlasti. Zadovoljstvo je što sam mogla da intervenišem određenim sredstvima za izgradnju ove ambulante”, istakla je predsjednica Republike Srpske.