Predsjednica Republike Srpske posjetila zaselak Grlić u Aginom Selu

01/11/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić posjetili su zaselak Grlić u Aginom Selu gdje je u funkciju pušten kilometar ulične rasvjete i u kome živi tridesetoro djece.

Predsjednica Cvijanović je izrazila zadovoljstvo što se u skladu sa obećanjima Gradske uprave Banjaluka i gradonačelnika realizuju projekti značajni za poboljšanje uslova života.

“Namjera nam je da zadržimo ljude na ovim područjima. Ovdje je dosta toga urađeno, škola, rasvjeta, put, odnosno ono što su mještani tražili”, rekla je predsjednica Republike.

Predsjednica Republike Srpske je istakla da je najveće bogatstvo sela tridesetoro djece. “To u suštini održava rad područne škole, ali i znači da postoje mogućnosti da se porodice zadrže ne samo u gradovima nego i u selima”, dodala je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike Srpske je ocijenila da Gradska uprava i gradonačelnik vode računa o kompletnom području koje pripada gradu.

“Ljudi treba da znaju da postoji briga gradskih vlasti i ponosna sam što se sve mjesne zajednice razvijaju”, rekla je predsjednica Republike.