Predsjednica Republike Srpske svečano pustila u rad novi vodovod za naselje Radosavska

29/10/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i direktor banjalučkog “Vodovoda” Zoran Popović danas su svečano pustili u rad novi vodovod za naselje Radosavska, a dužina cjevovoda veća je od devet kilometara.

Predsjednica Cvijanović rekla je da će ovakvi i slični projekti u lokalnim zajednicama uvijek imati podršku republičkih institucija.

Predsjednica Republike je izrazila zahvalnost gradonačelniku Banjaluke i njegovom timu, koji već nekoliko godina predano rade na realizaciji novih projekata, uključujući i ovaj koji se odnosi na stabilno vodosnabdijevanje i kojim se stvaraju bolji uslovi za život građana na ovom području.

Predsjednica Republike Srpske je izrazila zadovoljstvo što je kao predsjednik Vlade Republike Srpske u bivšem mandatu bila na usluzi svim naporima lokalnih vlasti.

Predsjednica Srpske je zadovoljna i činjenicom da je gradonačelnik Banjaluke, u skladu sa svojim ranijim obećanjima, uspio da okonča ovaj projekat uprkos svim izazovima koje je donio virus korona.

“Nastavićemo da radimo na rješavanju i drugih infrastrukturnih i komunalnih projekata”, poručila je predsjednica Cvijanović.