Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku Ani Brnabić povodom njenog izbora za predsjednicu Vlade Republike Srbije

28/10/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku  Ani Brnabić povodom njenog izbora za  predsjednicu Vlade Republike Srbije.

„U ime građana Republike Srpske i u svoje ime upućujem Vam iskrene čestitke povodom izbora za predsjednicu Vlade Republike Srbije.

Uvjerena sam da ćete, zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi Republike Srbije,  nastaviti da vodite odgovornu  i politiku kontinuiteta, koja će Srbiji obezbijediti dalji ekonomski i sveukupni razvoj.

Za Republiku Srpsku i njene građane od izuzetne je važnosti snažna i prosperitetna Srbija, kao regionalni lider i nezaobilazni faktor mira i stabilnosti.

S obzirom na naše čvrste veze u svim oblastima, od političkih i ekonomskih, do kulturnih i institucionalnih,  želim i ovom prilikom da istaknem snažnu opredijeljenost za stalno unapređenje i razvoj sveukupnih odnosa Republike Srpske i Republike Srbije.

Uz iskreno uvjerenje da će Republika Srbija uspješno nastaviti put reformi, kao i dalju afirmaciju, kako na unutrašnjem, tako i na međunarodnom planu,  srdačno Vas pozdravljam i želim mnogo uspjeha u budućem radu“, navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.