Predsjednica Republike Srpske posjetila opštinu Kozarska Dubica

20/10/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je danas opštinu Kozarska Dubica, gdje je sa opštinskim rukovodstvom obišla rekonstruisane objekte Osnovnog suda, „Pošte Srpske“, te radove na izgradnji Doma zdravlja.

Predsjednica Republike Srpske izjavila je da je Kozarska Dubica jedna od opština koja je u saradnji sa republičkim institucijama uradila mnoge važne projekte čiji je cilj otvaranje novih radnih mjesta, gradnja infrastrukture i stvaranje boljih uslova za život.

Predsjednica Cvijanović naglasila je da su u ovoj lokalnoj zajednici uložena velika sredstva iz budžeta Republike Srpske, te donacije Vlade Srbije.

“Moram reći da smo dosta toga uradili kada je u pitanju lokalna infrastruktura, bilo da je riječ o putevima, komunalnim projektima, objektima iz oblasti školstva i zdravstva, pravosuđa”, rekla je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike Srpske je izrazila zadovoljstvo činjenicom da su ta sredstva utrošena u korist građana Kozarske Dubice, da im se poboljšavaju uslovi za život i kvalitet usluga koje se pružaju građanima.

“Ovdje sam da dam podršku lokalnim vlastima da kroz saradnju sa republičkim institucijama nastave da razvijaju svoj kraj, da ulažu u sve ono što je neophodno za bolji život građana i da vode računa o potrebama ne samo lokalne zajednice nego i cijele Republike Srpske”, istakla je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike Srpske je rekla da će u Kozarskoj Dubici biti realizovani i strateški važni projekti, te projekti razvoja privrede i otvaranja novih radnih mjesta.