Predsjednica Republike Srpske razgovarala sa načelnikom opštine Nevesinje

12/10/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas sa načelnikom opštine Nevesinje Milenkom Avdalovićem.

Predsjednica Republike Srpske poručila je da institucije Srpske nisu odustale od značajnih projekata koje je trebalo realizovati u ovoj lokalnoj zajednici, a što nije bilo moguće usljed epidemije virusa korona.

Predsjednica Cvijanović je naglasila da će Vlada Republike Srpske, ali i iz budžeta Predsjednika Srpske, intervenisati da bi se već krajem godine počelo sa realizacijom projekata.

“Imamo svijest o tome šta su potrebe Nevesinja i zainteresovani smo da ga razvijamo i pravimo sve uspješniju lokalnu zajednicu”, rekla je predsjednica Republike.

Predsjednica Republike Srpske je dodala da je raduje odnos posvećenosti lokalne uprave prema potrebama stanovnika i mjesnih zajednica koje su iskazale svoje potrebe, ali i dobar odnos koji imaju sa republičkim institucijama.

“Ovo jesu poteškoće i definitivno neki novi izazovi izazvani pandemijom, ali sam sigurna da ćemo se izboriti sa tim i naravno poslije toga ići u susret nekim novim, boljim i većim projektima”, rekla je predsjednica Republike.