Predsjednica Republike Srpske razgovarala sa rukovodstvom opštine Petrovo

03/10/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas sa rukovodstvom opštine Petrovo.

Predsjednica Republike Srpske izjavila je da će u Petrovu biti realizovani važni projekti i da će se narednih godina vidjeti osjetna razlika kada je u pitanju organizacija opštine, kao i bolji uslovi za život građana.

Nakon sastanka sa rukovodstvom opštine, kojem je prisustvovao i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednica Cvijanović je naglasila da u Petrovu postoji dobra politička poruka koja govori da sa jedinstvom dolazi više aktivnosti za dobrobit građana.

“Zadovoljna sam činjenicom da smo uspjeli da izađemo u susret lokalnoj vlasti i imamo projekte koje ćemo realizovati u kratkom roku, ali i neke druge vezane za zaštitu od poplava koje tek počinjemo”, rekla je predsjednica Republike.

Predsjednica Cvijanović je naglasila da je namjera republičkih vlasti da se ovdje obezbijede bolji uslovi za život svim građanima, te da postojeća politička snaga i jedinstvo treba da doprinesu tome.

“Posebno sam zadovoljna jer ćemo podržati izgradnju vrtića u Petrovu, na radost mladim roditeljima, što će značiti i dodatno zapošljavanje. Ovdje se otvaraju suštinski važni projekti koje ćemo realizovati i sigurna sam da će Petrovo ići naprijed i republičke institucije su mu na usluzi”, poručila je predsjednica Republike Srpske.