Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku povodom nove školske 2020/2021. godine

31/08/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom nove školske 2020/2021. godine, uputila je čestitku  učenicima i njihovim roditeljima, učiteljima i nastavnicima, kao i zaposlenima u školstvu.

„Svim osnovcima i srednjoškolcima čestitam početak nove školske godine, a posebnu pažnju i čestitke upućujem najmlađim školarcima, našim prvačićima, koji prvi put sjedaju u školske klupe.

Početak nastavnog procesa ove školske godine predstavlja veliki događaj, ali i izazov i odgovornost svih. Uvjerena sam da će se, uz poštovanje svih mjera i preporuka struke, izvođenje nastave u učionicama nesmetano odvijati, te da izmijenjeni uslovi  neće umanjiti vrijednost novog početka i prilike za napredak.

Koristim priliku da čestitam prosvjetnim radnicima i javnom  servisu uspješnu realizaciju programa nastave na daljinu i izrazim zahvalnost na njihovom doprinosu i trudu u organizaciji obrazovnog procesa u vrijeme epidemije.

Takođe, veliku zahvalnost dugujemo učenicima i njihovim roditeljima, koji su tokom izvođenja nastave na daljinu, pokazali veliku požrtvovanost, odgovornost i strpljenje.

Dragi učenici, želim vam što bolji uspjeh u ovoj školskoj godini, da sve prepreke uspješno savladate i da vas na putu znanja prate najbolji rezultati i dobro zdravlje“, navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.