Predsjednica Republike Srpske posjetila desetočlanu porodicu Savković

27/08/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je danas desetočlanu porodicu Savković iz Dervente.

Predsjednica Republike Srpske rekla je da je porodica Savković  svijetao primjer u organizovanosti i uspješnosti u svakom pogledu i naglasila da uvijek treba podržati višečlane porodice.

“Ovo mladi ljudi za 20 godina braka, osim što su riješili stambeno pitanje i uredili lijepo i prijatno svoj dom, imaju osmoro djece. Oni su primjer organizovanosti – od toga koje su obaveze, šta treba da rade, dobri učenici, požrtvovani”, rekla je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Srpske je naglasila da je ova porodica sve što ima danas postigla uz ljubav i slogu.

“Oni su organizovali privatni posao, ne čekajući bilo kakvu podršku od bilo koga. Zato sam rekla da mogu služiti kao svetao primjer. Želimo pokazati u Republici Srpskoj da nas ima više i isto tako da svi zajedno požrtvovano možemo da postignemo mnogo”, rekla je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike je navela da se tokom posjete osjećala ugodno, da je atmosfera bila prijatna i poželjela im mnogo sreće i uspjeha u daljem životu.

“Ovo je sigurno jedna od najljepših posjeta tokom cijelog životnog i radnog vijeka, da sam se našla ovdje i podijelila sa njima ljubav ovog doma i ugodnost koju ova porodica garantuje. Podrška divnim ljudima, roditeljima ove divne djece”, istakla je predsjednica Republike Srpske, koja je porodicu Savković obradovala poklonima, što je uzvratno i ova porodica učinila.