Predsjednica Republike Srpske razgovarala sa predsjednikom Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji

20/08/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas u svom kabinetu sa predsjednikom Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Miloradom Arlovim o aktivnostima koje je Odbor realizovao u prethodnom periodu, kao i o planovima za budućnost.

Sastanku su prisustvovali dugogodišnji novinar i književnik Tomo Marić, kao i novinar Slavko Basara, autor knjige o svim dosadašnjim aktivnostima Odbora na području južne srpske pokrajine, koja bi trebalo da bude objavljena do kraja godine.

Tokom sastanka, predsjednica Cvijanović je izrazila punu podršku radu Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji, te istakla da su aktivnosti Odbora svijetao primjer solidarnosti, ali i odraz želje građana i institucija Republike Srpske za jačanjem veza sa sunarodnicima koji žive u južnoj srpskoj pokrajini.

Predsjednik Odbora za pomoć Srbima na Kosmetu Milorad Arlov zahvalio je predsjednici Cvijanović na kontinuiranoj podršci, te izrazio nadu da će odlična saradnja Odbora sa institucijama Republike Srpske biti nastavljena i u narednom periodu.