Predsjednica Republike Srpske čestitala predsjedniku Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i listi “Aleksandar Vučić – Za našu decu” pobjedu na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima u Srbiji

22/06/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je predsjedniku Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i listi “Aleksandar Vučić – Za našu decu” pobjedu na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima u Srbiji.

“U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, Vama,  Srpskoj naprednoj stranci i listi “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, čestitam ubjedljivu pobjedu na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima u Srbiji.

Vaša pobjeda predstavlja rezultat uspješne politike koju vodite na dobrobit svih građana Srbije, kao i ogromnog truda koji ulažete u cilju jačanja Srbije i unapređenja odnosa u cijelom regionu.

Ekonomski razvijena i politički stabilna Srbija najsnažiji je oslonac Republike Srpske, te sam sigurna da će se naše institucionalne veze i bratski odnosi i ubuduće njegovati na dobrobit svih naših građana.

Želim Vam da nastavite putem razvoja, prosperiteta, te jačanja svog regionalnog i međunarodnog položaja“, navodi se u čestitki predsjednice Republike Srpske.