Predsjednica Republike Srpske prisustvovala polaganju kamena temeljca za novi objekat Policijske akademije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske

11/06/2020

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je danas polaganju kamena temeljca za novi objekat Policijske akademije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u krugu Centra za obuku u Zalužanima.

Predsjednica Republike Srpske tom prilikom poručila je da su institucije Srpske opredijeljene da jačaju Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/, bez kojeg nema bezbjednosti Republike, građana i ustavnog poretka.

“Naša policija je čvrsto vezana za ono što je svakodnevni život građana i svi se identifikujemo sa onim što su vrijednosti i naše policije”, rekla je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike je izrazila uvjerenje da će Vlada Srpske nastaviti da ulaže u kompleks Centra za obuku, ali i ostale značajne projekte.

Predsjednica Cvijanović je podsjetila da je prethodna Vlada pokazala opredjeljenje da bude izgrađen ovaj kompleks, koji sada dobija i nove sadržaje, a koji predstavlja sve ono što treba za funkcionalnost, osposobljavanje, učenje i obuku policije.