Predsjednica Republike Srpske održala sastanak sa direktorima javnih ustanova, preduzeća i fondova sa sjedištem u Bijeljini

16/12/2019

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović održala je danas sastanak sa direktorima javnih ustanova, preduzeća i fondova sa sjedištem u Bijeljini.

Na sastanku su učestvovali direktori Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske Mladen Milić, Fonda za dječiju zaštitu Republike Srpske Nedeljko Jović, Javne ustanove „Vode Srpske“ Miroslav Milovanović, Rudnika i Termoelektrane Ugljevik  Čedomir Stojanović i Elektro Bijeljine Vaso  Arsenović.

Direktori javnih ustanova,  preduzeća i fondova, svako iz svoje oblasti,  prezentovali su predsjednici Republike Srpske aktuelnu situaciju,  upoznali je sa tekućim programima i predstavili planove za naredni period.

Ovom prilikom, predsjednica Cvijanović je naglasila neophodnost saradnje svih subjekata u javnom sektoru, kako sa Vladom Republike Srpske, tako i sa lokalnim zajednicama, kako bi se ostvarili prioritetni ciljevi,  jača i bolja Republika Srpska, odnosno jači subjekti i odgovorne institucije i ustanove.

Na sastanku, koji je održan u sjedištu Fonda PIO u Bijeljini, predsjednica Cvijanović je istakla da od svih učesnika sastanka u narednom periodu očekuje puni angažman, posvećenost i još bolje poslovne rezultate.