Predsjednica Republike Srpske otvorila Sajam domaćih proizvoda „Naše je bolje“

16/12/2019

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović otvorila je danas u Bijeljini Sajam domaćih proizvoda „Naše je bolje“, na kojem učestvuje više od 90 izlagača iz cijele Republike Srpske.

Predsjednica Republike poručila je da na tržištu postoji kvalitetna ponuda domaćih proizvoda koje treba kupovati jer je to dobro i za privredni ambijent i za zdravlje ljudi.

“Pokušavamo da svi zajedno podižemo svijest o važnosti zaštite domaće proizvodnje, ali i svijest naših građana da kupujemo naše proizvode. Mi možemo da se pohvalimo našom ponudom koja je kvalitetna”, rekla je predsjednica Cvijanović

Predsjednica Republike Srpske je naglasila da bi svi zajedno trebalo to da razumiju i da kupuju svoje, domaće proizvode.

“Moramo da nađemo način da svoje proizvode ispromovišemo, ali i da širimo svijest koliko je važno za naš privredni ambijent, a i za naše zdravlje da koristimo ono što je proizvedeno kod nas uz sve potrebne kontrole i standarde”, naglasila je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike Srpske je istakla da je ovaj sajam uspješan jer predstavlja način da se uspostavi bolji poslovni ambijent, dobra saradnja među privrednicima i svi zajedno da promovišu ekonomski patriotizam.

“Broj izlagača, kojih je više od 90, pokazuje da postoji interes. Veoma je važno da se od sajma do sajma javlja sve veći broj ljudi koji žele da predstave svoje proizvode”, napomenula je predsjednica  Cvijanović.

Predsjednica Republike je rekla da Republika Srpska na različitim lokacijama, a danas u Bijeljini, pokušava da napravi ovakve događaje, dodajući da je pokrovitelj ovog sajma Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske, te da je imala priliku da podrži ovaj, kao i mnoge druge slične događaje.