Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku povodom krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Svetog Arhangela Mihaila

20/11/2019

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom krsne slave  Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Svetog Arhangela Mihaila, uputila je čestitku ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru policije Darku Ćulumu i svim pripadnicima MUP-a.

„U ime građana Republike Srpske i u svoje ime vama i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske upućujem iskrene čestitke povodom krsne slave – Svetog Arhangela Mihaila.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, kao stub bezbjednosti i čuvar našeg poretka, garancija je da će naši građani živjeti mirnije i bezbjednije, a da će Republika uživati stabilnost koju zaslužuje.

Kontinuiranim razvojem i napretkom, jačanjem kapaciteta i radeći u skladu sa najvišim standardima, MUP Republike Srpske stekao je ugled i povjerenje, ne samo građana, već i drugih policijskih agencija iz regiona.

Obaveza institucija Republike Srpske je da nastave i dalje da rade na osposobljavanju, opremanju i kadrovskom jačanju Ministarstva unutrašnjih poslova, kao garanta bezbjednosti Republike.

Sa željom da i u budućnosti ostvarujete svoje planove i postižete uspjehe i rezultate u radu, još jednom vam čestitam krsnu slavu – Svetog Arhangela Mihaila“,  navodi se u čestitki predsjednice Republike Srpske.