Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku Boračkoj organizaciji Republike Srpske povodom obilježavanja krsne slave – Mitrovdana

07/11/2019

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske Milomiru Savčiću i svim članovima ove organizacije povodom krsne slave – Mitrovdana.

„U ime građana Republike Srpske i svoje ime, svim borcima Republike Srpske upućujem najiskrenije čestitke povodom krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske – Mitrovdana.

Uloga i značaj koju su borci dali u stvaranju i očuvanju Republike Srpske je nemjerljiva i zbog toga imamo obavezu i odgovornost očuvanja tradicije i sjećanja na njihova hrabra djela.

Njihova žrtva nas obavezuje da jačamo i gradimo Republiku Srpsku i njene institucije, kao i da, u saradnji sa svim organizacijama proisteklim iz Odbrambeno-otadžbinskog rata, nastavimo da radimo na daljem poboljšanju njihovog položaja u društvu.
“Sa željom da krsnu slavu dočekate u miru i dobrom zdravlju, svim članovima BORS-a želim napredak, ličnu i porodičnu sreću”, navodi se u čestitki predsjednice Republike Srpske.