Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku odbojkaškoj reprezentaciji Srbije povodom osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu

29/09/2019

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku odbojkaškoj reprezentaciji Srbije, selektoru Slobodanu Kovaču i cijelom stručnom timu na osvojenoj zlatnoj medalji na Evropskom prvenstvu u Parizu.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo da vam u ime građana Republike Srpske i u svoje ime uputim najiskrenije čestitke povodom velikog uspjeha i osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Parizu.

Sjajnom igrom tokom cijelog prvenstva, kao i mnogo puta do sada, pokazali ste da timski rad, upornost i predanost donose vrhunski rezultat.

Vašim uspjehom učinili ste ponosnim i mnogobrojne navijače i poštovaoce u Republici Srpskoj, koji s radošću prate svaku vašu utakmicu.

Sa željom da i u vremenu koje je pred nama nastavite da nižete pobjede i ostvarujete vrhunske rezultate, srdačno vas pozdravljam“, navedeno je u čestitki predsjednice Republike Srpske.