Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku Valentini Matvijenko povodom ponovnog izbora na funkciju predsjednika Savjeta Federacije Gornjeg doma parlamenta Rusije

25/09/2019

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku Valentini Matvijenko povodom ponovnog izbora na funkciju predsjednika Savjeta Federacije Gornjeg doma parlamenta Rusije.

„U ime građana Republike Srpske i svoje ime upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom ponovnog izbora na funkciju predsjednika Savjeta Federacije Gornjeg doma parlamenta Rusije.  

Sa posebnim zadovoljstvom možemo potvrditi da su sveukupni odnosi Republike Srpske i Ruske Federacije na visokom nivou i istaknemo našu opredjeljenost da zajedno i dalje radimo na jačanju prijateljskih veza naših naroda, koje povezuju tradicionalno prijateljstvo, duboke kulturne i duhovne veze.

Koristim ovu priliku da se zahvalim Vama i rukovodstvu Ruske Federacije, na čelu sa predsjednikom Vladimirom Putinom, za stalnu pažnju i podršku koju pružate Republici Srpskoj.

Uz izraze dubokog poštovanja, želim Vam dobro zdravlje, puno sreće i uspjeha, novih pobjeda i dostignuća na dobrobit Rusije i ruskog naroda“, navodi se u čestitki predsjednice Republike Srpske.