Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku predsjedniku Republike Srbije povodom 15. februara – Dana državnosti Srbije

14/02/2019

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, povodom 15. februara – Dana državnosti Srbije.

„Čast i zadovoljstvo mi je da povodom 15. februara – Dana državnosti Republike Srbije, Vama, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, u ime građana Republike Srpske i svoje ime, uputim najiskrenije čestitke i poželim mnogo uspjeha u razvoju zemlje.

Duboko sam uvjerena da će Srbija nastaviti da jača svoju političku i ekonomsku stabilnost, posvećena regionalnoj saradnji i evropskim integracijama.

Očekujemo da će se dosadašnji bliski odnosi i bratska saradnja između Republike Srpske i Republike Srbije, za koje sa ponosom možemo reći da nikada nisu bili na višem nivou,  dodatno osnažiti i još više produbiti na dobrobit našeg naroda i svih građana sa obje strane Drine“,  navedeno je u čestitki predsjednice Republike Srpske.