Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku Vaterpolo reprezentaciji Srbije povodom osvajanja Svjetske lige

23/06/2019

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku Vaterpolo reprezentaciji Srbije povodom osvajanja Svjetske lige.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo da, u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, igračima, selektoru i stručnom štabu Vaterpolo reprezentacije Srbije uputim najiskrenije čestitke povodom osvajanja Svjetske lige.

Mnogo puta do sada ste pokazali da timski rad, upornost i predanost donose uspjeh, i na najljepši mogući način postali najbolji ambasadori svoje države i naroda, što i nas iz Republike Srpske čini ponosnim.

Uz iskrene želje da i u budućnosti nastavite da ostvarujete samo najbolje rezultate i da vam osvajanje Svjetske lige bude podstrek za dalje uspjehe, srdačno vas pozdravljam“, navedeno je u čestitki predsjednice Republike Srpske.

Predsjednica Republike Srpske uputila je čestitku i reprezentativki Srbije u streljaštvu Zorani Arunović koja je danas Srbiji donijela  prvu zlatnu medalju na Evropskim igrama u Minsku, poželjevši puno sportske sreće i uspjeha, kako Zorani Arunović tako i ostalim takmičarima iz Srbije.