Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije na osvojenoj zlatnoj medalji na Evropskom prvenstvu

08/09/2019

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije, selektoru Zoranu Terziću i cijelom stručnom timu na osvojenoj zlatnoj medalji na Evropskom prvenstvu.

 „U ime građana Republike Srpske i u svoje ime upućujem vam najiskrenije čestitke povodom velikog uspjeha i osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

Sjajnom igrom tokom cijelog prvenstva i demonstracijom vrhunskog sportskog umijeća dokazali ste da istrajnost i timski rad daju najbolje rezultate.

Građani Republike Srpske sa zadovoljstvom su pratili vaše utakmice, a vi ste nas, svojom izuzetnom igrom i postignutim uspjehom, još jednom učinili ponosnim i srećnim.

Želim vam puno uspjeha i na narednim takmičenjima i uvjerena sam da ćete nastaviti da ostvarujete vrhunske rezultate, kojima ćemo se zajedno radovati“, navedeno je u čestitki predsjednice Republike Srpske.