Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku povodom Nacionalnog dana  Narodne Republike Kine

01/10/2022

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku predsjedniku Narodne Republike Kine Si Đinpingu i ambasadoru Narodne Republike Kine u BiH Ji Pingu povodom Nacionalnog dana  Narodne Republike Kine.

„Povodom Nacionalnog dana  Narodne Republike Kine, zadovoljstvo  mi je da Vama i kineskom narodu uputim iskrene čestitke i najbolje želje za dalji napredak, blagostanje i sveukupni prosperitet Vaše zemlje i svih njenih građana.

Koristim i ovu priliku da Vam se zahvalim na dosadašnjoj saradnji  i izrazim zahvalnost kineskom rukovodstvu i prijateljskom narodu Kine na pomoći i podršci u različitim sferama, koju pružate Republici Srpskoj.

Uvjerena sam da ćemo otvorene, iskrene i prijateljske odnose, kao i različite vidove saradnje,  na ekonomskom, kulturnom i obrazovnom planu, nastaviti razvijati i u narednom periodu.

Uz najbolje želje za Vaše dobro zdravlje i ličnu sreću, kao i mir i blagostanje kineskog naroda, molim Vas da primite izraze mog dubokog poštovanja“, navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.