Predsjednica Republike Srpske upriličila prijem za košarkašice Omladinskog košarkaškog kluba “Feniks”

13/09/2022

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović upriličila je danas u Palati Republike prijem za košarkašice Omladinskog košarkaškog kluba “Feniks” iz Banjaluke. 

Ovom prilikom, predsjednica Cvijanović čestitala je igračicama, treneru  i rukovodstvu  kluba deceniju uspješnog rada,  u kojoj  je  OKK „Feniks“ na domaćim i međunarodnim takmičenjima ostvario zapažene rezultate u svim starosnim kategorijama.  

Predsjednica Republike je istakla da je banjalučki Omladinski košarkaški klub uspješan sportski kolektiv ali i rasadnik kadrova, s obzirom da nekoliko igračica „Feniksa“ nastupa u dresu reprezentacije Srbije.

Naglasivši da su naši sportisti najbolji ambasadori i promoteri Republike Srpske, predsjednica Cvijanović je istakla da kroz pokroviteljstvo,  nerijetko podržava sportiste, sportske manifestacije i njihove napore kako bi im se, barem dijelom, olakšao težak sportski put. 

Košarkašice „Feniksa“ izrazile su zahvalnost predsjednici Cvijanović na prijemu i podršci, uz obećanje da će u narednoj takmičarskoj sezoni  dati sve od sebe da ponove dobre rezultate.