Predsjednica Republike Srpske upriličila prijem za juniorsku i seniorsku ekipu Rukometnog kluba “Borac”

10/06/2022

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović upriličila je danas u Palati Republike prijem za juniorsku i seniorsku ekipu Rukometnog kluba “Borac”.

Predsjednica Cvijanović rekla je da je uvijek lijepo i ugodno razgovarati sa šampionima, te da je ponosna na njihove rezultate.

“`Borac` je naš rukometni klub na koji smo ponosni, jer decenijama bilježi dobre rezultate. Prošao je, kao i cijelo društvo, kroz teška i izazovna vremena, ali je uprkos tome osvajao trofeje”, rekla je predsjednica Srpske.

Predsjednica Republike Srpske izrazila je zadovoljstvo što i seniorske i juniorske ekipe Rukometnog kluba “Borac” iz Banjaluke u kontinuitetu osvajaju dobre rezultate, te najavila da će institucije Srpske biti podrška ovom klubu i u budućnosti.

Predsjednica Republike je istakla da je RK “Borac” jedno od najvećih obilježja sportskog života Banjaluke i Republike Srpske, te da je ponosna svaki put kada ima priliku da razgovaraju o postignutim rezultatima, ali i budućim planovima.

“Znam da ima nije lako, ali trudimo se da im na organizovan način pružimo podršku koja njima mnogo znači, kako bi realizovali putovanja, izmirili određene obaveze ili riješili neke organizacione stvari”, rekla je predsjednica Srpske.