Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku Horu “Srbadija” povodom osvajanja zlatne i srebrne medalje na 10. Međunarodnom takmičenju horova “Izola del sole”

29/09/2022

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom osvajanja zlatne i srebrne medalje na 10. Međunarodnom takmičenju horova “Izola del sole” u italijanskom gradu Grado, uputila je čestitku Horu “Srbadija” iz Bijeljine.

 „U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam iskrene čestitke povodom osvajanja zlatne i srebrne medalje na 10. Međunarodnom takmičenju horova “Izola del sole” u italijanskom gradu Grado.

Osvajanjem nagrada u jakoj konkurenciji horova iz cijelog svijeta, još jednom ste pokazali kvalitet, a Republiku Srpsku predstavile u najljepšem svjetlu.

Izuzetni rezultati koje postižete pod dirigentskom palicom Jelene i Desanke Trakilović, predstavljaju potvrdu vaših umjetničkih dostignuća, posvećenosti i zalaganja. U uvjerenju da ćete nastaviti da nižete blistave nastupe i da promovišete tradiciju i duhovnost srpskog naroda na domaćoj i međunarodnoj muzičkoj sceni, srdačno vas pozdravljam“, navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.