Predsjednica Republike Srpske uputila čestitku Boračkoj organizaciji Republike Srpske povodom obilježavanja krsne slave – Mitrovdana

07/11/2021

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske – Mitrovdana, uputila je čestitku svim članovima ove organizacije.


„U ime građana Republike Srpske i svoje ime, svim borcima Republike Srpske upućujem najiskrenije čestitke povodom krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske – Mitrovdana.


Obilježavanje krsne slave je prilika da se sa neizmjernom zahvalnošću i posebnim pijetetom podsjetimo boraca koji su ugradili svoje živote u temelje Republike Srpske i junački branili i odbranili svoja vjekovna ognjišta.


Zaštita prava svih kategorija stanovništva koje su učestvovale u stvaranju Republike Srpske i njihovih porodica, ostaje trajno opredjeljenje naših institucija, kao i obaveza svih nas koji danas, zahvaljujući njima, živimo u miru i slobodi.


Sa željom da krsnu slavu – Mitrovdan provedete u miru i dobrom zdravlju, svim članovima Boračke organizacije Republike Srpske želim napredak, ličnu i porodičnu sreću”, navodi se u čestitki predsjednice Republike Srpske.