Predsjednica Republike Srpske razgovarala sa rezidentnom predstavnicom UNDP-a u BiH

10/11/2022

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas u svom kabinetu sa rezidentnom predstavnicom UNDP-a u BiH Stelianom Nederom o dosadašnjoj saradnji između institucija Republike Srpske i UNDP-a, kao i potencijalnim projektima koji za cilj imaju unapređenje razvoja lokalnih zajednica.

Ovom prilikom predsjednica Cvijanović je istakla da su svi dosadašnji projekti koje su institucije Srpske provodile u saradnji sa UNDP-om uspješno realizovani, te izrazila zahvalnost na pomoći koju je UNDP pružio institucijama i građanima Republike Srpske kroz različite programe Razvojnog programa Ujedinjenih nacija.

Tokom sastanka, zajednički je izražena obostrana spremnost za nastavak saradnje i na budućim projektima u oblastima od značaja za građane Republike Srpske kao što su  energetska efikasnost, zaštita životne sredine, osnaživanje žena i održivi razvoj.

Sastanku su prisustvovali i zamjenik rezidentne predstavnice UNDP-a Stiven Kinloh Pičat i šef kancelarije UNDP-a u Banjaluci Goran Vukmir.