Predsjednica Republike Srpske razgovarala sa predstavnicima sedam udruženja osoba sa invaliditetom i poteškoćama u razvoju

08/11/2022

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas u Banjoj Luci sa predstavnicima sedam udruženja osoba sa invaliditetom i poteškoćama u razvoju.

Predsjednica Republike rekla je da je veoma značajno što će u Kulturnom centru Banski dvor biti postavljen lift za lica sa invaliditetom za šta je Kabinet predsjednika izdvojio 27.000 KM.

“Velika mi je čast što sam kao predsjednik Republike mogla da doprinesem u realizaciji važnih projekata u Banskom dvoru. Važno je što zajedno sa udruženjima lica sa invaliditetom možemo da obezbijedimo lift kojim će im biti omogućeno da lakše dođu do koncertne dvorane, vijećnice i izložbenih postavki”, rekla je predsjednica Cvijanović.

Predsjednica Republike je istakla da je ovo kruna zajedničkog rada i divan način da zaokruži predsjednički mandat.

“Imala sam dobru saradnju sa svim udruženjima u Republici Srpskoj. Rezultat toga jeste realizacija mnogih značajnih projekata za građane, prevashodno za djecu i omladinu”, dodala je predsjednica Republike Srpske.