Povodom obilježavanja Dana grada Laktaši predsjedniku Dodiku uručen Zlatni grb grada

24/04/2023

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovao je danas u Laktašima svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana grada Laktaši.

Na svečanoj akademiji, predsjedniku Republike Srpske uručen je Zlatni grb za doprinos razvoju grada što ga je, kako je rekao, obradovalo jer je to priznanje od ljudi sa kojima živi od rođenja i koji znaju za šta se zalagao.

Predsjednik Dodik je podsjetio da je bio jedan od važnijih rukovodilaca ove opštine dok je ona bila izrazito nerazvijena i borila se za svoj status u veoma teškim okolnostima.

Predsjednik Republike je istakao da su Laktaši zaslužili status grada u kojem je skoncentrisan značajan dio privrede Srpske i gdje je zaposlen znatan broj ljudi.

“Laktaši su perspektivan grad za život i poslovanje. Ovaj grad sprovodi najbolje planove za privlačenje domaćih i stranih investitora”, rekao je predsjednik Srpske. 

Predsjednik Dodik je pozvao investitore da i dalje ulažu u Laktaše gdje je veoma povoljan razvojni program zahvaljujući kojem Republika Srpska bolje stoji.