Obilazak radova na izgradnji teniskih terena u Parku “Mladen Stojanović” u Banjaluci

03/04/2023

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik obišao je danas radove na izgradnji teniskih terena u Parku „Mladen Stojanović“ u Banjaluci.

Predsjednik Republike je izjavio da će sve biti spremno za teniski turnir “Srpska open” kao najveći sportski događaj u Srpskoj i BiH nakon olimpijade.

“Ovdje sam bio prije deset dana i sada vidim da građevinci finiširaju radove. Teren je pripremljen i ima dovoljno vremena da sve bude finalizovano”, rekao je predsjednik Dodik.

Predsjednik Republike kaže da je interes za turnir ogroman i da Banjaluka i Srpska ovim dobijaju značajan sportski događaj.

“Veoma smo počastvovani što smo dobili mogućnost da organizujemo ovaj turnir. Sve što smo uradili dokaz je naše sposobnosti i umijeća, iako su rokovi za izgradnju bili kratki. Izgradili smo sjajan kompleks koji će ostati Banjaluci i sportskoj zajednici Srpske”, rekao je predsjednik Dodik i dodao da će na centralnom terenu biti 6.000 sjedećih mjesta i da su stvoreni vrhunski uslovi za tenisere, a interes za kupovinu karata za turnir je ogroman.