Предсједница Републике Српске уручила кључеве становa корисницима алтернативног смјештаја у оквиру Пројекта затаварања колективних центара и алтернативних смјештаја путем обезбијеђења јавних стамбених рјешења
09/11/2020

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, градоначелник Градишке Зоран Аџић и министар у Савјету министара Милош Лучић уручили су данас у Градишци рјешења и кључеве корисницима алтернативног смјештаја којима су додијељени станови у згради са 32 стамбене јединице, која је изграђена у оквиру Пројекта затаварања колективних центара и алтернативних смјештаја путем обезбијеђења јавних стамбених рјешења – ЦЕБ два.

Предсједница Цвијановић је истакла да се кроз овај пројекат и иницијативу широм Републике Српске рјешавају стамбена питања избјеглих и расељених лица.

„Ово је резултат рада и ангажмана различитих новоа власти. Овдје имамо ангажман локалне заједнице, Владе Републике Српске, Републичког секретаријата за избјегла и расељена лица и миграције и ресорног министарства на нивоу БиХ и Савјета министара, али и подршку наших страних партнера који су омогућили да можемо да завршавамо овакве пројекте – на добробит корисника станова“, оцијенила је предсједница Републике.

Предсједница Републике Српске је изразила захвалност за стрпљење корисницима станова, којима живот није био лак, али којима је сада трајно ријешено стамбено питање.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Саопштења