Налазите се: Почетна » Вијести » Честитка предсједнице Републике Српске поводом 4. априла – Дана полиције Републике Српске

Честитка предсједнице Републике Српске поводом 4. априла – Дана полиције Републике Српске 

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, поводом 4. априла – Дана полиције Републике Српске,  упутила је честитку министру унутрашњих послова Драгану Лукачу, директору полиције Дарку Ћулуму и свим припадницима МУП-а.

„У име грађана Републике Српске и у своје име, вама и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске упућујем искрене честитке поводом 4. априла – Дана полиције Републике Српске.

Припадници полиције, својим пожртвованим радом и залагањем, дају немјерљив допринос у очувању мира и стабилности и служе на понос институција и грађана Републике Српске.

Изузетно је важно да Република Српска има професионалну, одговорну и модерну полиција, која може да одговори на различите изазове данашњице и зато је улагање у полицију, улагање у будућност.

Уз подршку свих институција Републике Српске, неопходно је наставити радити на процесима оспособљавања, опремања и кадровског јачања наше полиције, као гаранта безбједности и стабилности.

На Дан полиције се с великом захвалношћу и посебним пијететом сјећамо свих припадника МУП-а, учесника Одбрамбено-отаџбинског рата и припадника полиције који су уткали своје животе и дијелове тијела у темеље Републике Српске, штитићи свој народ и слободу коју данас уживамо.

Уз жељу да у будућности остварите своје планове и постигнете још веће успјехе и резултате у раду, још једном вам честитам празник“, наводи се у честитки предсједнице Цвијановић.